Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Houd je feedback! (Paperback)

Eindbaas over je werkgeluk met het omgekeerde functioneringsgesprek

Evert Hatzmann | Nederlands | 160 pagina's
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Of het nu een functioneringsgesprek, een voortgangsgesprek of een bilateraal overleg wordt genoemd, dat maakt niet uit.

Als medewerker sta je sowieso vóór aanvang al met 0-1 achter.

Enkel en alleen omdat niet jij maar je manager een dergelijk gesprek eerst voorschrijft en vervolgens leidt. En jou dan wel even gaat vertellen wat hij of zij van jouw functioneren vindt.

Dat kan anders.

Evert Hatzmann [1956] begeleidt, als schrijvend ondernemer, mensen en organisaties met praktische Werk-aan-Leuk-Werk instrumenten. Dat doet hij inmiddels ruim 30 jaar. Het afgelopen jaar begon hij zich flink te ergeren aan al die goedbedoelde tweegesprekken, die naar zijn idee vooral niet gaan over waar ze over zouden moeten gaan.

Met zijn tips, tricks en tools in Houd je Feedback! pak je voortaan zelf de regie op het verlagen van je motivatiekillers en op het verhogen van je motivatiekicks. Simpelweg door eerst voor jezelf vast te stellen hoe je scoort op de factoren van werkgeluk. Om met de uitkomst daarvan onder je arm het Goede Gesprek met je manager aan te gaan over waar het werkelijk om gaat: je huidige en je toekomstige werkbeleving!

En om daar aansluitend met hem of haar verbeterafspraken over te maken. Om als een echte ‘eindbaas’ van een 0-1 achterstand te komen tot een win-win situatie.

Eerder verscheen van Evert Hatzmann Droombaan of Brood op de Plank (columnist Aleid Truijens in de Volkskrant: “Anders dan bij hysterische zelfhulpboeken …”). Met het boek en de daarin opgenomen tool weten inmiddels meer dan tienduizenden medewerkers bij multinationals, brancheorganisaties, ontwikkelfondsen en het midden- en kleinbedrijf zich gesteund bij het verhogen van hun persoonlijke werkplezier.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Evert Hatzmann
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintS2 Uitgevers

Reviews

Houd je feedback! (Paperback)
Schrijf als eerste een review!