De Wetten van de Magie

De Wetten van de Magie
Over de serie

De Wetten van de Magie: miljoenen fans over de hele wereld

Bekijk en bestel hier alle boeken uit de wereld van De Wetten van de Magie van Terry Goodkind: De Wetten van de Magie (elf delen plus een proloog), de Richard & Kahlan-romans (4 boeken) en De kronieken van Nicci (3 delen).

De Wetten van de Magie

Richard & Kahlan

De kronieken van Nicci

De Wetten van de MagieOver De Wetten van de Magie

De Amerikaanse schrijver Terry Goodkind schreef diverse wereldwijde (fantasy-)succesreeksen. De bekendste is De Wetten van de Magie. Deze serie bestaat uit elf boeken; het eerste deel is Het zwaard van de waarheid. Naderhand verscheen nog een proloog, De aflossing. We raden je aan de delen in de goede volgorde te lezen.

De wetten van de Magie in het kort

Sinds de verdeling van het land in drie afzonderlijke naties, is Westland vrij gebleven van de smetten van tovenarij. Totdat de ontdekking van het zwaar verminkte stoffelijk overschot van de vader van Richard Cypher het begin inluidt van een nieuw tijdperk. Nu is de tijd aangebroken om te aanvaarden dat magie in al haar vele vormen onlosmakelijk is verbonden met het lot van het volk van Westland.

Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de hele wereld miljoenen aan zich wist te binden.

Overzicht van alle delen van De Wetten van de Magie

 • Proloog: De aflossing 
 1. Het zwaard van de waarheid 
 2. Steen der tranen 
 3. De bloedbroederschap 
 4. Tempel der winden 
 5. Ziel van het vuur 
 6. Zuster van de duisternis 
 7. Zuilen der schepping 
 8. Het weerloze rijk 
 9. Ketenvuur 
 10. Fantoom 
 11. De ongeschreven wet

Verder in de wereld van De Wetten van de Magie

 • De Richard & Kahlan-romans. Deze reeks bestaat uit 4 boeken; deel 1: De omen machine.
 • De kronieken van Nicci is gebaseerd op een van de geliefdste personages uit De Wetten van de Magie. Het eerste deel van deze serie is Maîtresse van de Dood, deel twee heet De sluier van de eeuwigheid, deel drie Het leger van steen.
 • De roman De eerste biechtmoeder speelt in de wereld van De Wetten van de Magie. Terry Goodkind doet hierin een grote stap terug in de geschiedenis, waardoor de lezer o.a. meer te weten komt over hoe ooit de oorlog tussen de Oude en de Nieuwe Wereld ontstond.
Filteren
Filters
Uitvoering
 1. Hardcover 18 items
 2. Paperback 1 artikel

Bestellen