Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462200258_front_cover
1 / 1

Speak up dear! (E-book)

over vrouwen, profileren en spreken

Farah Nobbe, Natalie Holwerda-Mieras | Nederlands
Kies je product:
21,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Spreken is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle

evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen. De eisen die aan vrouwen gesteld worden zijn heel anders dan de eisen die aan mannen gesteld worden. Een vrouw die aan zelfpromotie doet wordt erom afgewezen, terwijl een man die precies hetzelfde doet een `lekkere competente vent is. Hoe zit dit precies? Waarom worden er eigenlijk andere dingen van vrouwen verwacht? En hoe ga je hier slim mee om? Dit boek laat je zien wat het geheim is van sterk geprofileerde vrouwen. Het geeft je de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van de inhoudelijke voorbereiding tot aan je kledingkeuze: het passeert allemaal de revue. Zodat je vanaf nu elk podium met succes kunt beklimmen. Speak up dear!

Farah Nobbe en Natalie Holwerda-Mieras zijn eigenaren van een toonaangevend trainings bureau op het gebied van presenteren.

Zij schreven eerder het boek Meestersprekers, over de kunst van het spreken.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Farah Nobbe, Natalie Holwerda-Mieras
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Speak up dear! (E-book)
Schrijf als eerste een review!