Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het huis op de klif (E-book)

Met een dochter die uitvliegt en een moeder die steeds veeleisender wordt, besluit Hanna dat ze haar leven nuttiger wil besteden. Door haar werk op de boekenbus wordt ze de spil van een klein dorp.

Felicity Hayes-McCoy | Nederlands | 317 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Het huis op de klif’ (‘The Library at the Edge of the World’) van Felicity Hayes-McCoy is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle ‘sandwich’-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen én hun ouder wordende ouders zorgen.

Hanna Casey werkt als bibliothecaresse in het Ierse kustdorp Finfarran – dat wil zeggen, ze rijdt de boekenbus langs de afgelegen boerderijen en huizen hier aan het eind van de wereld. Terwijl haar dochter Jazz de wereld verkent als stewardess en haar moeder Mary steeds eigenaardiger wordt, besluit Hanna dat het tijd wordt om haar eigen leven op de rit te krijgen. Maar als de bibliotheek dreigt te sluiten, wordt Hanna tegen wil en dank de spil van het conflict tussen dorpsbewoners en gemeente.

Felicity Hayes-McCoy is geboren en getogen in Ierland. Ze schrijft al haar hele leven, van scenario’s voor radio en tv tot boeken.

‘Dompel jezelf onder in deze heerlijke feelgoodroman en reis af naar het eind van de wereld.’- Sunday Independent

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Felicity Hayes-McCoy
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Het huis op de klif (E-book)
Schrijf als eerste een review!