Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Verhalen uit de Heksenkeet 2 - Keet met bubbels (E-book)

Femke Dekker | Nederlands | 113 pagina's
€ 6,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Keet met bubbels' is het tweede deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar. De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters Sybil, Lidwien, Stella en Luna zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek.

In dit tweede deel staat de zweverige heks Luna centraal, die een wel héél bijzondere ketel toverbubbels brouwt. Wat ziet de wereld er mooi uit door die grote, kleurrijke bellen. Luna zwerft in trance door de Heksenkeet, en daar komt ze heel wat rare dingen tegen!

Femke Dekker en Marieke Nelissen (ill.) weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. 'Verhalen uit De Heksenkeet' is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Femke Dekker
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Keet met bubbels (E-book)
Schrijf als eerste een review!