Filosofie

Filosofieboeken
Onze boekentips

Op zoek naar de beste filosofieboeken? Hier vind je ons assortiment. Kijk rond, of lees onze boekentips om je op ideeën te brengen.

Alle filosofieboeken

Tips filosofieboeken

  • Meesters in het hier en nu. Publieksfilosofen Frank en Maarten Meester nemen in dit boek de lezer mee door de filosofie van het hier en nu. Als broers twisten ze over het nut van filosofie, over het wijsgerig werk dat de laatste jaren is verschenen en over de manier waarop dat aan de man wordt gebracht. Zo leert je deze wereld van de publieksfilosofie van binnenuit kennen en begrijpen.
  • Spinoza. Zijn filosofie in vijftig sleutelwoorden. De opvolger van Spinoza. Vijf wegen naar de vrijheid en Maarten van Buurens lovend ontvangen vertaling van Spinoza’s Ethica. Van Buuren heeft de betekenis van vijftig sleutelwoorden in Spinoza’s werk vastgesteld aan de hand van een inventaris van alle passages waarin deze sleutelwoorden voorkomen. In vijftig overzichtelijke, heldere en baanbrekende lemma’s worden deze sleutelwoorden besproken en samengevat. Een verhelderende handleiding voor de grondbegrippen uit het werk van Nederlands beroemdste filosoof!
  • Food for Thought. Wereldfilosofie aan de keukentafel. Een filosofisch kookboek waarin wereldfilosofen een groep jonge mensen ontmoeten en ze samen heerlijke gerechten verorberen en kauwen op de levensthema’s van de 21e eeuw: keuzestress, verbinding en eenzaamheid in een Facebook-tijdperk en trouw blijven aan jezelf.

Filteren
Filters
Categorie
  1. Tips 3 items
Uitvoering
  1. E-book 1 artikel
  2. Hardcover 26 items
  3. Paperback 248 items
Bestandstype
  1. ePub2 1 artikel

Items 1-15 van 275

per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 275

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen