Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ontwikkelingspsychologie (Paperback)

inleiding tot de verschillende deelgebieden

F.J. Mönks, B. van den Bergh, L. Goossens, L. Haselager | Nederlands | 448 pagina's
€ 54,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

In de educatieve en sociale richtingen van het hoger onderwijs is kennis van de menselijke levensloop onmisbaar. Het boek Ontwikkelingspsychologie voorziet al veertig jaar in deze behoefte en presenteert de ontwikkeling van de mens als een levenslang proces. De gehele levensloop komt aan bod, van de geboorte tot en met de ouderdom. Tevens is er aandacht voor een aantal ontwikkelingsstoornissen. Hiermee is het een belangrijke wegwijzer in de vele theorieën en methoden over de menselijke ontwikkeling.

Deze 14e editie is geactualiseerd met onder andere de ontwikkelingen in het hersenonderzoek en hun betekenis voor het vakgebied. Ook de gedeelten over de psychogerontologie en de ontwikkeling op hogere leeftijd krijgen meer aandacht, gezien hun toegenomen maatschappelijke relevantie. Diverse experts hebben hieraan meegewerkt. Hiermee blijft Ontwikkelingspsychologie een belangrijke wegwijzer naar de vele theorieën en methoden met betrekking tot de menselijke ontwikkeling.

Dr. F.J.Mönks verzorgde voor deze herziene editie wederom de eindredactie. Hij doceerde ruim dertig jaar ontwikkelingspsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en tien jaar psychologie en pedagogiek van het begaafde kind.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)F.J. Mönks, B. van den Bergh, L. Goossens, L. Haselager
  • UitgeverijGorcum b.v., Koninklijke Van

Reviews

Ontwikkelingspsychologie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!