Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stervelingen (Paperback)

met portretten van Stephan van Fleteren

Wat is de essentie van het leven, in het licht van onze sterfelijkheid? Een rijk boek vol levenswijsheid dat het leven beschouwt door over de dood te spreken.

Fokke Obbema | Nederlands | 400 pagina's
Kies je product:
27,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wat is de essentie van het leven, in het licht van onze sterfelijkheid? Om die vraag te beantwoorden voerde Fokke Obbema ruim veertig gesprekken met personen die geconfronteerd werden of worden met de dood, of die beroepsmatig veel met de dood te maken hebben – een patholoog-anatoom en tevens filosoof, een terminaal zieke twintiger, een bijna honderdjarige milieuactiviste, een advocaat met een bijna-doodervaring, een hospicemedewerker, een psychologe die de wacht is aangezegd, kortom: stervelingen.

De gesprekken gaan over wat het betekent om mens te zijn: over lijden en leven, over vechten en veerkracht, over angst en aanvaarding, over opgedane inzichten en levenswijsheden. Na zijn bestsellers 'De zin van het leven' en 'Een zinvol leven' is Fokke Obbema nu terug met een rijk boek vol levenswijsheid dat het leven beschouwt door over de dood te spreken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Fokke Obbema
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Stervelingen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!