Energetische bescherming (Paperback)

In deze herziene versie van Energetische bescherming, basisboek voor hooggevoelige mensen is meer dan de helft van de inhoud geactualiseerd, met veel aandacht voor o.a. de invloed van sociale media op hooggevoelige mensen.

Fons Delnooz , Patricia Martinot
€ 20,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Energetische bescherming
basisboek voor hooggevoelige mensen
Fons Delnooz en Patricia Martinot schreven al in 2000 de eerste versie van hun boek over energetische bescherming. In deze herziene versie van Energetische bescherming, basisboek voor hooggevoelige mensen is meer dan de helft van de inhoud geactualiseerd, met veel aandacht voor o.a. de invloed van sociale media op hooggevoelige mensen. In Energetische bescherming wordt in zeer heldere taal uitgelegd hoe hooggevoeligheid 'werkt' en worden talloze handvatten aangereikt om er grip op te krijgen. Energetische bescherming is al jaren een 'lijfboek' voor veel mensen met een fysiek beroep, bijvoorbeeld kappers, dokter(assistenten) en therapeuten.
Energetische bescherming (Paperback) Auteur Fons Delnooz Energetische bescherming (Paperback) Auteur Patricia Martinot
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Fons Delnooz, Patricia Martinot
Pagina's 192
Druk 7
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020211405
Verschijningsdatum 14 okt. 2015
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen