Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Niemandsland (E-book)

Frank van Zwol | Nederlands | 287 pagina's
€ 5,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

'Eco-thriller met een scheutje Bond.' - Brabants Dagblad, dat is wat de thrillers van Frank van Zwol kenmerkt.

Tom Brandt, oud-marinier en fotograaf, werkt voor de MIVD en gebruikt zijn dekmantel als freelancenatuurfotograaf om uitgerust met camera en telelens ongestoord en onopvallend zijn werk te kunnen doen. Als hij onder het mom van een opdracht voor National Geographic op de Noordpool is stuit hij op een wraktstuk dat is vrijgekomen door een afsmeltende gletsjer.

Het blijkt de gps-ontvanger van een Russische Toepolev die in 1996 op Spitsbergen is neergestort met 141 inzittenden, voornamelijk mijnwerkers. Onderzoek van de gps werpt een verrassend nieuw licht op de crash. Was het inderdaad een ongeluk, of was er meer aan de hand? Waarom werd de nabijgelegen plaats Pyramiden plotseling door de Russen verlaten en wie had er belang bij het onheil van de arbeiders uit Rusland?

Als Tom boven water probeert te krijgen wat er precies gebeurd is, wordt hij van allerlei kanten tegengewerkt - soms op zeer gewelddadige wijze. Spitsbergen - dat zich koortsachtig voorbereidt op een bezoek van de Russische president Poetin - blijkt een wespennest te zijn en Tom heeft geen idee wie hij nog kan vertrouwen. Maar Tom zou Tom niet zijn als hij zich niet vastbijt in de zaak en alles op alles zet om hem op te helderen, met alle internationale gevolgen van dien...

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Frank van Zwol
  • UitgeverijKarakter Uitgevers BV

Reviews

Niemandsland (E-book)
Schrijf als eerste een review!