En dan nu het goede nieuws (Paperback)

Franka Hummels , Karin Sitalsing
€ 3,49
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 31-12-2019
En dan nu het goede nieuws
Journalistieke verhalen die je dag beter maken
‘En dan nu het goede nieuws’ is een bundel van journalisten Franka Hummels en Karin Sitalsing vol verrassende, optimistische verhalen over ‘gewone’ mensen die de wereld stuk voor stuk een beetje mooier maken. Van de enige vrouw met een snorkelvergunning voor de Leidse grachten, tot de ouders die de chauffeur die hun zoon doodreed steunen bij zíjn verdriet; van de veertienjarige die eigenhandig basisschoolkinderen aan hogere Citoscores helpt, tot de jongeren die dementerende ouderen bezoeken Hummels en Sitalsing komen geregeld zulke verhalen tegen. Maar die halen lang niet altijd de krant, terwijl zij er zelf wel altijd blij van worden. Daarom is het tijd om zulke verhalen een podium te geven. Wat drijft deze Nederlanders? Hoe kwamen ze op hun uitzonderlijke idee? ‘En dan nu het goede nieuws’ bevat twaalf van deze optimistische, vrolijk stemmende verhalen.
En dan nu het goede nieuws (Paperback) Auteur Franka Hummels En dan nu het goede nieuws (Paperback) Auteur Karin Sitalsing
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Franka Hummels, Karin Sitalsing
Pagina's 144
Druk 2
Imprint Atlas Contact
Uitvoering Paperback
Publisher name Atlas-Contact
ISBN 9789045038971
Verschijningsdatum 31 dec. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen