De Roosevelts (Paperback)

Frans Verhagen
€ 25,00
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 17-09-2019
De Roosevelts
Vormgevers van de American Century

Frans Verhagen schrijft over een Amerikaanse familie die geschiedenis maakte: de Roosevelts. De Roosevelts hadden hun wortels in Zeeland, vanwaaruit een verre voorvader rond 1645 naar Amerika emigreerde. De familie zou uitgroeien tot een van de bekendste presidentiële families van Amerika. De Republikein Theodore en zijn verre achterneef Franklin, een Democraat, bleken gedreven en intelligente presidenten. Eleanor, de vrouw van Franklin en het nichtje van Theodore, maakte naam als voorvechtster van mensenrechten en vrouwenemancipatie, onder andere bij de VN. Frans Verhagen vertelt over deze familieleden, die als grote hervormers de basis wisten te leggen voor de huidige samenleving en de internationale rol van de VS.

’De Roosevelts’ is een nieuw deel in de serie ‘American Giants’, waarin Frans Verhagen eerder ‘Founding Fathers’, ‘Lincoln’ en ‘De Kennedy’s’ schreef.

De Roosevelts (Paperback) Auteur Frans Verhagen
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Frans Verhagen
Pagina's 272
Druk 1
Imprint Omniboek
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789401916196
Verschijningsdatum 17 sep. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen