Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Beleid in de praktijk (Hardback)

Hoe je beleid organiseert en helder communiceert

Fransien Roovers | Nederlands | 112 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Succesvol beleid valt of staat met de uitwerking van ideeën. Dit boek beschrijft wat je moet weten om beleid te organiseren en erover te communiceren.

Beleid in de praktijk is een onmisbaar naslagwerk voor beleidsadviseurs, stafmedewerkers en andere professionals die verantwoordelijk zijn voor de praktische uitwerking van beleid. Hoe schrijf je overtuigende beleidsteksten? Hoe betrek je alle stakeholders bij het proces? Hoe ga je om met weerstand?

Deze volledig herziene versie van het populaire standaardwerk bevat concrete tips, modellen en methodes die elke dag van pas komen. Profiteer van de ervaringen en adviezen van ambtenaren, politici en andere ervaringsdeskundigen die vertellen hoe zij beleid succesvol vertalen in de praktijk.

Fransien Roovers en haar team van Metris Groep ondersteunen ministeries, gemeenten en andere publieke organisaties bij het ontwikkelen en organiseren van beleid. Ze trainen individuele professionals en groepen, en adviseren beleidsmakers over het ontwikkelen en uitwerken van beleid.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Fransien Roovers
  • UitgeverijHaystack, Uitgeverij
  • ImprintHaystack, Uitgeverij

Reviews

Beleid in de praktijk (Hardback)
Schrijf als eerste een review!