Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462600799_front_cover
1 / 2

Alle tegenslag overwonnen (Paperback)

Frederika Meerman | Nederlands | 348 pagina's
Kies je product:
38,25

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Moeder Sandra en dochter Lisa hebben het niet makkelijk. Ramon, Sandra's man en Lisa's vader, is gestorven. Hij was altijd hun steun en toeverlaat, en hij verdedigde hen altijd. Want Lisa is een bijzonder kind: ze is hoogbegaafd, en daarom wordt ze gepest. En omdat Sandra haar dochter wil verdedigen, heeft zij vaak ruzie gehad met de omgeving. Na Ramons dood staan ze er alleen voor. De weinige familie die ze hebben, woont ver weg, en begrijpt hun problemen ook niet, en vrienden hebben ze niet meer.

Het lijkt wat beter te gaan als Lisa op school een nieuwe vriendin krijgt. Dit lijkt een echte vriendin, maar dat blijkt toch niet zo te zijn.

Sandra heeft gelukkig werk bij een bazin die aardig voor is, en die zo langzamerhand meer wordt dan alleen een werkgever. Toch valt het Sandra en Lisa niet mee om geaccepteerd te worden. Ze moeten zich door een hoop tegenslagen heen worstelen voor ze eindelijk mensen ontmoeten die hen accepteren zoals ze zijn. En net als alles goed lijkt te zijn, wordt Sandra ziek. Zullen ze ooit een normaal leven kunnen leiden?

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Frederika Meerman
  • UitgeverijUitgeverij De Graveinse Abeel
  • ImprintDe Rode Tulp, Uitgeverij

Reviews

Alle tegenslag overwonnen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!