Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789032520250_front_cover
1 / 1

Bij jou ben ik echt (E-book)

Kan de ontmoeting met een bijzondere hond het gezin van Luuk en Sandy redden?

Een ontroerend verhaal over een bijzonder gezin en de veerkracht van liefde.

Gaby Rasters | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Luuk en Sandy worstelen met het gedrag van hun zoontje Ravi. Hij heeft een ingewikkelde gebruiksaanwijzing en zij kunnen geen goed contact met hem krijgen. Dit heeft ook zijn weerslag op hun relatie. Frustratie en onbegrip krijgen de overhand, helemaal als na een aantal slopende maanden bij Ravi officieel de diagnose autisme wordt gesteld. Na lang twijfelen besluiten ze als gezin samen op vakantie te gaan naar Cyprus. Daar hopen ze uit te rusten en hun liefde weer te laten bloeien. Maar op Cyprus gebeurt er iets bijzonders, Ravi ontmoet een straathond waarmee hij -in tegenstelling tot met anderen- wél contact kan maken. Sandy wil de prachtige grote witte hond, Beni, mee naar Nederland nemen. Maar daarvoor moeten zij, Luuk en Ravi eerst elkaar én Beni weer terugvinden…

Bij jou ben ik echt is een ontroerend en liefdevol verhaal over de schoonheid van anders zijn en over hoe liefde op de proef gesteld kan worden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gaby Rasters
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintVBK Lab

Reviews

Bij jou ben ik echt (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 3 reviews

Een bijzondere, mooie en intense roman. Ze heeft Ravi met zijn autisme op een prachtige manier in beeld gebracht en hier een mooie, sterke en originele verhaallijn omheen gebouwd. Prachtig!

Kim Coenen op 11 jul 2023

Zo dicht bij de echte wereld van autisme, met een lach en een traan.Maar vooral positieve energie dat t goedkomt als je dicht bij jezelf blijft

Audrey op 15 jun 2023

Hopelijk maakt dit verhaal een hoop los en maken we autisme bespreekbaar. Wanneer je de bijzondere eigenschappen van een kind accepteert zal je inzien dat elk kind mooi, bijzonder en uniek is!

Edith op 16 mrt 2023