Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Emotionele erfenis (Paperback)

Een therapeut, haar patiënten en het doorwerken van trauma

Galit Atlas | Nederlands
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De mensen van wie we houden en die ons hebben grootgebracht leven in ons; we ervaren hun emotionele pijn, we dromen hun herinneringen. We herkennen niet altijd hoe dat richting geeft aan ons eigen leven.

In dit boek met onthullende inzichten combineert Galit Atlas haar eigen achtergrond, de verhalen van haar patiënten en decennia aan onderzoek. Daarmee helpt ze ons het verband te zien tussen de issues waarmee we worstelen en de emotionele erfenis die we allen met ons meedragen.

Dr. Galit Atlas is psychoanalyticus en klinisch psycholoog in New York City. Ze is lid van de faculteit van het New York University Postdoctoral Program in Psychotherapy & Psychoanalysis. Atlas schreef eerder drie boeken voor klinisch psychologen en talrijke publicaties, vooral over gender en seksualiteit.

‘Prachtig, artistiek en elegant. Dr. Atlas maakt vakkundig gebruik van verhalen uit haar praktijk om de archeologie van transgenerationele trauma’s te verkennen. De beschrijvingen van het therapeutische proces fascineren; je leert zowel de patiënt als de therapeut kennen. Gaandeweg ga je automatisch reflecteren op je eigen reis. Emotionele erfenis is een juweeltje voor iedereen, en noodzakelijke lectuur als je trauma, therapie en het genezingsproces wilt begrijpen.’

– Dr. Bruce D. Perry, met Oprah Winfrey auteur van

#1 New York Times Bestseller What Happened to You?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Galit Atlas
  • UitgeverijUitgeverij Brandt

Reviews

Emotionele erfenis (Paperback)
Schrijf als eerste een review!