Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stad in brand (E-book)

Garth Risk Hallberg | Nederlands | 1060 pagina's
€ 9,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

‘Een grote, duizelingwekkende debuutroman.’ – The New York Times

Stad in brand is een in alle opzichten grote en grootse roman over liefde, verraad en vergiffenis, over kunst, New York en rock-’n-roll, vol personages van wie je gaat houden. Een boek om je helemaal in te verliezen.

Oudejaarsavond 1976, vlak voor middernacht. New York staat op scherp. Vanuit Central Park klinkt een pistoolschot. En dan nog een.

De zoektocht naar de schutter brengt een aantal onvergetelijke personages bij elkaar, uit allerlei uithoeken van de stad: Regan en William Hamilton-Sweeney, de gebrouilleerde erfgenamen van een van de grootste fortuinen van de stad; Keith en Mercer, de mannen die hen, in voor- en tegenspoed, liefhebben; Charlie en Samantha, twee tieners uit de voorsteden, aangetrokken door de New Yorkse punkscene; een obsessieve journalist; diens idealistische buurvrouw en de rechercheur die probeert te achterhalen wie van hen mogelijk betrokken is geweest bij het schietincident. Al deze levens zijn met elkaar verbonden. En wanneer het licht uitvalt tijdens de beruchte black-out van 13 juli 1977, veranderen al deze levens voorgoed.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Garth Risk Hallberg
  • Vertaler(s)Harm Damsma, Niek Miedema
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Stad in brand (E-book)
Schrijf als eerste een review!