Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Theo Raaijmakers geannoteerd (Paperback)

Geert Raaijmakers | Nederlands
€ 99,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Meer dan 40 jaar zijn met grote regelmaat beschouwingen van Prof. mr M.J.C.G. Raaijmakers (Theo Raaijmakers) verschenen op het gebied van het ondernemings- en effectenrecht. Zowel als boeken, oraties, bijdragen in juridische tijdschriften, preadviezen, en feest- en vriendenbundels, als ook meer dan 30 jaar in de vorm van annotaties in Ars Aequi. Zijn geschriften getuigen van een diepgaande kennis en doorwrochte, vaak vernieuwende visie op deze rechtsgebieden en hun onderlinge samenhang, waarin ook zijn brede ervaring binnen het internationale bedrijfsleven sterk tot uitdrukking komt.

Onlangs heeft Theo Raaijmakers zijn laatste annotatie in Ars Aequi

geschreven. Ter gelegenheid daarvan is in deze bundel een aantal eerder verschenen bijdragen van Theo Raaijmakers opgenomen, steeds voorzien van een korte reflectie van de hand van één van zijn promoti, naaste collegae of andere met hem verbonden vakgenoten.

De hierin opgenomen bijdragen zullen – hoewel van eerdere datum – de juridische lezer bepaald kennis en inzicht in de desbetreffende materie verschaffen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Geert Raaijmakers
  • UitgeverijJuridische Uitgeverij Ars Aequi
  • ImprintArs Aequi Libri POD

Reviews

Theo Raaijmakers geannoteerd (Paperback)
Schrijf als eerste een review!