Tranen om Troje (Paperback)

Veerle Bervoets , Geertrui Bervoets , Katelijne Bervoets
€ 21,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Tranen om Troje
Eilishia en Ardon groeien op aan het hof van hun vader Priamus, koning van Troje. Wanneer blijkt dat de kinderen voorspellende gaven hebben, krijgt hun leven een nieuwe wending. Ardon wordt opgeleid als ziener en Eilishia als hogepriesteres. Haar eigenzinnige karakter zorgt ervoor dat ze naar Rhodos wordt gestuurd om haar opleiding te vervolmaken. Daar valt ze in de klauwen van de wreedaardige Erdan. Wanneer Ardon een vermoeden krijgt van wat zijn zus moet doorstaan, besluit hij haar in zijn eentje te bevrijden.

Dagenlang dobbert hij rond op zee maar de Goden laten hem niet in de steek. Hij zegeviert en brengt zijn zus veilig naar Troje. Bij de terugkeer wacht een verrassing: aan de zijde van hun halfbroer Paris straalt de betoverend mooie Helena. Niet veel later meert een enorme vloot Griekse schepen aan op de Trojaanse stranden.

Met Tranen om Troje herontdekt u het tragische verhaal van de legendarische stad Troje. De auteurs ontrafelen op heel eigen wijze de complexe redenen waarom deze machtige stad tot de grond
afgebrand kon worden.

De zussen Geertrui, Veerle en Katelijne Bervoets schrijven samen historische romans. Eerder
kwamen van hen al Maison Close (2010), Sluiers over Bourgondië (2012) en Vergiftigd Geschenk (2015) uit bij Houtekiet.
Auteur Veerle Bervoets Auteur Geertrui Bervoets Auteur Katelijne Bervoets
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Veerle Bervoets, Geertrui Bervoets, Katelijne Bervoets
Druk 1
Imprint Houtekiet
Uitvoering Paperback
Publisher name Linkeroever Uitgevers NV
ISBN 9789089246950
Verschijningsdatum 2 okt. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen