Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789033633553_front_cover
1 / 1

Stil verdriet (E-book)

Geesje Vogelaar-van Mourik | Nederlands
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Veertien jaar is Geertje als ze verliefd wordt op Jacob de fietsenmaker. Ze voelt zich aangetrokken tot deze stille, maar gevoelige jongen. Als Geertje zes jaar later met hem trouwt, lijkt het leven haar toe te lachen. Echter, de aanwezigheid van de Duitse bezetter maakt van de eerste huwelijksjaren een bange tijd. Groot is de vreugde als hun huwelijk bekroond wordt met de geboorte van een zoon: Sammie.

Hoewel Geertje weet dat kinderen een geleend pand van de Heere zijn, kan ze deze woorden niet beamen als Sammie na een korte ziekte overlijdt. Het verdriet om het verlies van haar kind is erger dan ze ooit had kunnen denken. Geertje en Jacob verwerken het allebei op hun eigen manier. Geertje heeft een diepe weg te gaan voor ze stil kan berusten in Zijn beleid.

In deze Veluwse familieroman schrijft Geesje Vogelaar-van Mourik over een moeder die worstelt met het verlies van een kind, en later nog meer kinderen. De beschreven gebeurtenissen zijn gebaseerd op de werkelijkheid, maar omwille van het verhaal heeft de auteur hieraan haar eigen interpretatie gegeven.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Geesje Vogelaar-van Mourik
  • UitgeverijErdee Media Groep - Uitgeverij de Banier
  • ImprintBanier Bv, Uitgeverij De

Reviews

Stil verdriet (E-book)
Schrijf als eerste een review!