Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461274755_front_cover
1 / 1

Niets is meer hetzelfde (E-book)

over niet-aangeboren hersenletsel, boek voor partners

Gemma Hesselink-van den Berg, Bas van Heycop ten Ham | Nederlands | 80 pagina's
Kies je product:
22,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Soms is het duidelijk merkbaar, soms subtiel, maar er is wat veranderd in het gedrag van je partner. Hij of zij reageert niet meer zoals eerder; je partner is niet meer dezelfde.

Veel partners hebben last van onbegrip in de omgeving. Reacties als: 'het gaat toch goed met hem?' of 'Je ziet niets aan haar', kunnen het gevoel geven dat je er alleen voor staat als partner. De omgeving ziet immers niet wat jij ziet. Maar als je elke dag te hebt met de getroffene, merk je de vergeetachtigheid, de onlogische gedachtegangen en de impulsiviteit maar al te goed.

Dit boek is speciaal geschreven voor partners van mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Onder partner kunnen ook andere direct betrokkenen worden verstaan, zoals ouders, kinderen, familie en vrienden.

In het boek Niet is meer hetzelfde worden de oorzaken en uitingen van niet-aangeboren hersenletsel uitgelegd. Het boek geeft naastbetrokkenen herkenning, ideeën en handvatten om met de getroffene om te gaan. Ondanks het feit dat elke getroffene en partner zich in een unieke situatie bevinden, vraagt iedere partner zich op een gegeven moment af:

'Wat is er toch aan de hand?

Hoe moet ìk daar mee omgaan?'

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gemma Hesselink-van den Berg, Bas van Heycop ten Ham
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintUitgeverij Boom

Reviews

Niets is meer hetzelfde (E-book)
Schrijf als eerste een review!