Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Praktijkhandboek Kunststoffen (Paperback)

Gerard Lok | Nederlands | 184 pagina's
30,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Praktijkhandboek Kunststoffen' is het standaardwerk over het werken met polyester en epoxy. Tegenwoordig wordt steeds meer met deze materialen gewerkt: de toepassingen ervan zijn immers eindeloos. Gerard Lok kent door zijn dagelijkse adviezen aan amateur en vakman de praktijk en de theorie van deze kunststoffen als geen ander. Hij leert u alles wat u van deze technologieën moet weten.

Dit handboek biedt een compleet overzicht van de technische mogelijkheden en de vele toepassingen op het gebied van bouwen, gieten, repareren, restaureren, modelleren en het maken van kunstwerken. En daarnaast wordt de theoretische achtergrond van de verschillende kunststoffen behandeld.

Het 'Praktijkhandboek Kunststoffen' is overzichtelijk ingedeeld in drie hoofdstukken: begrippen en materialen, algemene vaardigheden en de praktijk. Met de handige tekeningen en foto's past u de theorie eenvoudig toe. *Begrippen en materialen: polyester, epoxy, polyurethaan, vormgietrubber en glasvezelproducten. / *Algemene vaardigheden: berekeningen, meten, mixen, lamineren, bekleden oppervlakken, lijmen en schilderen. / *Praktijk: bouwen, lijmen, gieten, vacuüminjectie, repareren, restaureren en modelleren.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gerard Lok
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintHollandia

Reviews

Praktijkhandboek Kunststoffen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!