Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De kracht van je intuitie (Paperback)

De intelligentie van het onbewuste

In 'De kracht van je intuïtie' leert hoogleraar Gerd Gigerenzer je hoe je betere besluiten kunt nemen als je op je intuïtie vertrouwt in plaats van eindeloos alle voors en tegens af te wegen.

Gerd Gigerenzer | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hoogleraar psychologie Gerd Gigerenzer laat in 'De kracht van je intuïtie' zien hoe je betere besluiten kunt nemen als je vertrouwt op wat je intuïtie je ingeeft.

We denken vaak dat we beslissingen met ons verstand, weloverwogen, na veel wikken en wegen, moeten nemen. Maar niets is minder waar. Gigerenzer roept je op om in plaats van je ratio beter gebruik te maken van je cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden, met behulp van krachtige intuïtieve instrumenten als vertrouwen, bedrog, identificatie, wensdromen en samenwerking. En om in plaats van informatie te verzamelen, deze informatie juist weg te laten en intuïtief te voelen wat je niet hoeft te weten. Hij verlost je op die manier van al het wikken en wegen. Een ware eye-opener in deze tijd waarin veel mensen vooral in hun hoofd zitten en te weinig vertrouwen op hun gevoel.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gerd Gigerenzer
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

De kracht van je intuitie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!