Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ongetemd Leven - zelfbevrijdingsgids (Paperback)

Stop met pleasen, leef je eigen leven

Journal bij de bestseller 'Ongetemd leven' vol oefeningen voor iedereen die wil stoppen met pleasen en aan het roer wil staan van zijn of haar eigen leven.

Glennon Doyle | Nederlands | 240 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Ongetemd leven – zelfbevrijdingsgids' is het werkboek van Glennon Doyle voor iedereen die klaar is om zijn of haar allermooiste leven, familie en wereld te creëren. Dankzij deze gids hoor je je innerlijke stem weer en leer je deze te vertrouwen en te volgen. Vol oefeningen, citaten, illustraties en meditatieve intermezzo’s aan de hand van de lessen uit de bestseller 'Ongetemd leven'. Stop met anderen te pleasen, vind je eigen pad en begin te leven!

''Ongetemd leven' zal je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen. Lees dit boek.' – Adele

‘Glennon Doyle heeft een plek in het rijtje van Brené Brown, Cheryl Strayed en Elizabeth Gilbert, allemaal vrouwen die ruimte hebben gemaakt voor imperfectie en kwetsbaarheid op het pad van persoonlijke groei en betekenisvol leven.’ – Happinez

Glennon Doyle is auteur van twee # 1 ‘New York Times’ Bestsellers: ‘Ongetemd Leven’ (‘Untamed’) en ‘Carry on en leef’ (‘Love Warrior’). Behalve schrijver is ze activiste, spreker, influencer en host van de populaire podcast 'We can do hard things'. Ze is oprichter van een non-profitorganisatie die vrouwen, gezinnen en kinderen in crisissituaties helpt. Ze woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Glennon Doyle
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Ongetemd Leven - zelfbevrijdingsgids (Paperback)
Schrijf als eerste een review!