Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789022330951_front_cover
1 / 2

Balans (Paperback)

138 tips voor meer energie en minder stress

Goedele Leyssen | Nederlands | 192 pagina's
20,99

Op voorraad

24/48uur

Veilig betalen met:

Als alleenstaande moeder een vaste baan opgeven om zich te lanceren als yoga teacher was een sprong in het duister die gepaard ging met de nodige stress. Een uitgebalanceerd voedingspatroon en een gezonde lifestyle in combinatie met eenvoudige Kundalini Yoga, meditatie en ademhalingstechnieken bleken haar redding.

In 'Balans' deelt ze haar inzichten en tips om je hoofd koel en je leven in evenwicht te houden. Net zoals 'Boost' hoef je dit boek niet van a tot z te lezen, maar kun je er zelf uit halen wat je aanspreekt of wat je op dat moment nodig hebt. Een boek om altijd binnen handbereik te hebben.

Goedele Leyssen werkte jarenlang als beauty-, health- en wellnessjournaliste voor het maandblad 'Feeling'. Toen ze Kundalini Yoga ontdekte, besloot ze haar leven om te gooien. Ze is een succesvol yoga teacher en geeft workshops, lezingen en yoga retreats in binnen- en buitenland. Ze bundelde eerder haar kennis over yoga, gezonde voeding en meditatie in het succesvolle 'Boost', het handboek voor lichaam en geest dat een bestseller werd. Ze heeft ook een column in 'Het Laatste Nieuws' en een rubriek in 'Feeling'.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Goedele Leyssen
  • UitgeverijStandaard Uitgeverij - Algemeen
  • ImprintManteau

Reviews

Balans (Paperback)
Schrijf als eerste een review!