Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789490902537_front_cover
1 / 2

Verre liefde (Paperback)

Greta Pennings | Nederlands | 175 pagina's
Kies je product:
17,85

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Tessa zit gevangen in haar huwelijk. Hoewel ze financieel niets tekort komt, voelt ze geen emotionele band met haar man Tim. Tessa wil graag kinderen, maar Tim wil daar niets van weten. Tim lost liever de hypotheek af, en daarom werkt hij alleen maar. Hoezeer Tessa ook haar best doet om haar huwelijk te laten slagen, al haar pogingen lopen op niets uit.

Tessa's hartsvriendin Irma probeert haar zoveel mogelijk te steunen, maar ook zij kan het niet verhelpen dat het huwelijk langzaamaan steeds slechter gaat. Irma stelt voor dat Tessa mee op vakantie gaat met Irma zodat ze eens aan wat anders denkt dan aan Tim, aan haar onvervulde kinderwens en aan haar slechte huwelijk.

Irma is dol op mannen en heeft graag avontuurtjes. Als ze voorstelt dat Tessa dat ook moet doen, schrikt Tessa daarvan want voor haar is het huwelijk heilig. Overspel plegen is nog nooit bij haar opgekomen. Maar als ze op vakantie is, ontmoet ze Rico. En Tessa wordt hals over kop verliefd. Door haar gevoelens voor Rico, beseft Tessa dat dit ware liefde is. Haar gevoelens voor Tim verbleken bij wat ze voor Rico voelt. Maar Tessa heeft niet aan Rico verteld dat ze getrouwd is. Als ze dat uiteindelijk toch doet, schrikt Rico daar zo van, dat hij meteen vertrekt.

Tessa gaat terug naar Nederland en ontdekt dat ze zwanger is van Rico. Hoe moet het verder? Tim wil geen kinderen, maar Tessa wil dit kind heel erg graag. Tegelijkertijd is ze met haar gedachten bij Rico. Zou ze hem ooit nog zien? En dan blijkt dat Tim veel emotioneler reageert op de gebeurtenissen dan Tessa ooit had kunnen voorzien.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Greta Pennings
  • UitgeverijUitgeverij De Graveinse Abeel
  • ImprintDe Rode Tulp, Uitgeverij

Reviews

Verre liefde (Paperback)
Schrijf als eerste een review!