Bluf (Paperback)

Guy Prieels
€ 21,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Bluf
1977. Er drijft een lijk op het kanaal. De bloedmooie weduwe blijkt de minnares te zijn van ene Willem Van Vugt, een bourgondiër wiens leven drijft op sterrenrestaurants, poesjes en poen. Van Vugt wordt aangehouden op verdenking van moord. Tijdens het onderzoek stoten de rechercheurs ook op een megafraude van meer dan 100 miljoen frank ten nadele van de verzekeringsmaatschappij waar Van Vugt als schaderegelaar werkt. Werd hij ontmaskerd en gechanteerd en heeft hij een lastige getuige uit de weg geruimd?
Van Vugt zit een straf uit van vijf jaar voor oplichting, terwijl de moordzaak hem nog als een zwaard van Damocles boven het hoofd hangt. In de gevangenis raakt hij dik bevriend met gewezen onderzoeksrechter Gijs Vespers, die zelf veroordeeld is voor moordpoging en miljoenenfraude. Als Van Vugt in 1983 vrijkomt, heeft hij dringend geld nodig. De vrouw van Vespers is bereid hem te helpen en schrijft een cheque van 10.000 frank uit. Maar Van Vugt heeft zijn financiële vossenstreken nog niet verleerd…

Bluf is een spannend waargebeurd verhaal dat Guy Prieels, net als in zijn vorige boeken, met een
groot gevoel voor humor, mensenkennis, en licht mededogen voor de slechte kanten van onze soort
vertelt.
Auteur Guy Prieels
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Guy Prieels
Druk 1
Imprint Houtekiet
Uitvoering Paperback
Publisher name Linkeroever Uitgevers NV
ISBN 9789089246462
Verschijningsdatum 12 apr. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen