Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492161147_front_cover
1 / 2

Donald Trump (Paperback)

wat iedere Nederlander moet weten over The Donald

Hajo Smit | Nederlands | 100 pagina's
€ 19,90

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Bernie Sanders en Donald Trump vormen op hun oude dag de eerste generatie van een slag politici dat via social media het establishment effectief weet te bestrijden. Beiden organiseren events waar tienduizenden fans op af komen. Logisch want 70 procent van de Amerikanen zegt dat het land op een verkeerd spoor zit.

Donald Trump blies met een ongekend botte campagne zestien tegenkandidaten omver. Kroonprins Jeb Bush werd als futloos ontmaskerd. De miljardair durfde het zelfs aan om de geruchtenstroom over 9-11 en de Irak-oorlog aan te wakkeren. De Amerikaanse bevolking is klaar met de familie Bush en Trump wist het.

Sanders redt het net niet bij de Democraten, maar de Donald heeft hem al de helpende hand geboden. De revolutionaire sociaal-democraat zal met zijn mandaat van vooral jonge volwassenen blijven strijden voor een einde aan "de macht van Wallstreet".

De wereld is getuige van de tweede helft van de unieke wedstrijd die Donald Trump voert om de Republikeinse partij te hervormen, het presidentschap te winnen en Amerika weer "fantastisch" te maken. Kenners met verstand van nlp en van het Amerikaanse showworstelen voorspellen dat de Donald door niemand te stuiten is. Lees dit boek en beleef de Amerikaanse lente 2016.

formaat 13,4 x 21 cm

220 pagina's

Paperbank met losse stofomslag van Conqueror Vergé papier

prijs: 19,90

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hajo Smit
  • UitgeverijStichting De Blauwe Tijger
  • ImprintUitgeverij De Blauwe Tijger

Reviews

Donald Trump (Paperback)
Schrijf als eerste een review!