De innerlijke criticus ontmaskerd (Paperback)

Hal Stone , Sidra Stone
Inkijkexemplaar
€ 20,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De innerlijke criticus ontmaskerd
maak van deze vijand een bondgenoot met de Voice Dialogue Methode

De innerlijke criticus ontmaskerd van Hal en Sidra Stone is een must read voor iedereen die de Innerlijke Criticus herkent (en dat is dus letterlijk iedereen!) en ermee aan de slag wil. Deze kritische, innerlijke stem beïnvloedt onze gedachten en ons gedrag, en weerhoudt ons ervan om actie te ondernemen. Hij denkt dat hij ons beschermt tegen afkeuring, pijn of eenzaamheid, maar is eigenlijk een bron van schaamte, zorgen, depressiviteit, uitputting en gebrek aan eigenwaarde. De psychologen Hal & Sidra Stone zijn de bedenkers van 'Voice Dialogue'. Deze methode verandert de Innerlijke Criticus van een meedogenloze tegenstander in een bondgenoot met wie je vruchtbaar kunt samenwerken. De Innerlijke Criticus ontmaskerd is een praktisch boek, want d.m.v. levendige voorbeelden laten de Stones ons zien hoe we de Innerlijke Criticus kunnen herkennen en begrijpen, hoe we een 'Criticusaanval' kunnen hanteren en wat zeer belangrijk is: hoe de Innerlijke Criticus een intelligente, alerte en ondersteunende levenspartner kan worden.

De innerlijke criticus ontmaskerd (Paperback) Auteur Hal Stone De innerlijke criticus ontmaskerd (Paperback) Auteur Sidra Stone
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Hal Stone, Sidra Stone
Druk 10
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020213249
Verschijningsdatum 21 sep. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen