Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789036825023_front_cover
1 / 1

Handboek voor de coassistent (Paperback)

40,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De coschappen zijn het belangrijkste onderdeel van de masteropleiding geneeskunde. Tijdens de coschappen dient de theoretische kennis van de bachelor in de praktijk te worden gebracht. Deze overgang blijkt vele vragen en uitdagingen te geven. Hoe lees je een ECG in de praktijk? Hoe onderzoek je een pasgeboren baby? Waar let je op bij een thoraxfoto? Hoe test je de oogzenuwen? Hoe start je een antistollingsbeleid? Wat vertelt die labwaarde mij? Bij al dit soort dagelijkse vragen probeert dit boek de coassistent te helpen, om zo de overgang naar de praktijk te veraangenamen, maar deze bovenal efficiënter te laten verlopen. 

Het Handboek voor de coassistent geeft een goed beeld van de coschapperiode en wat de taken en verantwoordelijkheden van de coassistent zijn. De nadruk wordt gelegd op veelvoorkomende vragen en problemen die vrijwel zeker gedurende de coschappen zullen opduiken. Het handboek heeft een praktische insteek en bevat online aanvullend leesmateriaal. 

De hernieuwde editie is tot stand gekomen onder een nieuwgevormde redactie van specialisten en coassistenten. Centraal staat in deze druk het principe voor coassistenten door coassistenten.De thematisch geordende hoofdstukken zijn geschreven door coassistenten, samen met enthousiaste en vooraanstaande specialisten van perifere ziekenhuizen en alle faculteiten geneeskunde. Zij onderkennen de noodzaak om hun aanstaande collega’s de helpende hand te bieden en hen over de uiteenlopende aspecten van coschappen te informeren. Dit boek is in eerste instantie bedoeld voor coassistenten, maar wordt voorts aanbevolen aan studenten geneeskunde in de bachelorfase en beginnende assistenten.


   

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijSpringer Media B.V.
  • ImprintBohn Stafleu van Loghum

Reviews

Handboek voor de coassistent (Paperback)
Schrijf als eerste een review!