Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789060058077_front_cover
1 / 1

Spoken bestaan (E-book)

op zoek naar de waarheid over spoken en geesten

Hansje Bouman | Nederlands | 236 pagina's
4,49

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Spoken bestaan niet. Dat weet toch iedereen. Maar als iedereen dat weet, hoe komt het dan dat het wemelt van de spookverhalen? En waarom zijn er zo veel mensen die zeker weten dat ze een geestverschijning hebben gezien? Hoe geloofwaardig zijn de verhalen van mensen die `contact hebben met overledenen?

Spoken bestaan is een verrassende zoektocht naar de waarheid over het bestaan van spoken en geesten. Maar ook over mensen die voorwerpen kunnen laten zweven, gedachten kunnen lezen of verdwenen kinderen kunnen opsporen. Wat zijn `uittredingen precies? Hoe werkt `glaasje draaien , en is het gevaarlijk? Wat is eigenlijk exorcisme? Kun je gedachten fotograferen? Leid je meerdere levens op aarde en kun je daar dan herinneringen aan hebben?

Hans Bouman ging op onderzoek uit. Hij overnachtte in een spookhuis, bezocht plekken waar geesten zijn verschenen, sprak met geestuitdrijvers en wichelroedelopers, zocht contact met overledenen, stelde helderzienden op de proef, ging op bezoek bij mensen die last hadden van aardstralen, ondervroeg een `spokenjager en klopte aan bij het Meldpunt Geest- en Spookverschijningen. En hij sprak met wetenschappers die serieus onderzoek doen naar bovennatuurlijke verschijnselen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hansje Bouman
  • UitgeverijBezige Bij b.v., Uitgeverij De
  • ImprintThomas Rap

Reviews

Spoken bestaan (E-book)
Schrijf als eerste een review!