Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464369663_front_cover
1 / 1

Haunted (Paperback)

Over geesten en spoken in Groot-Brittannië

Het Verenigd Koninkrijk is het spokeneiland bij uitstek. Meer Britten geloven in spoken dan in God. Haunted schetst een apart en onlosmakelijk aspect van de Britse cultuur.

Harry de Paepe, Erik de keersmaecker | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
25,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De helft van de mensen die je in Londen ziet rondlopen, zijn geesten. Belachelijk? Niet volgens de Britten. Het Verenigd Koninkrijk is het spokeneiland bij uitstek en de verschijningen jagen sommige Britten de stuipen op het lijf. Zanger Sting verkocht zijn huis in Noord-Londen omwille van de spoken en zelfs de Queen liet geesten uitdrijven op haar landgoed in Norfolk. Anderen koesteren hun huisspook dan weer en hebben er een bijzondere band mee. Sinds 1865 bestaat er zelfs een echte Ghost Club die maandelijks bijeenkomt.

Harry De Paepe en Erik De keersmaecker vertellen over grijze dames, klopgeesten en spoken op vier voeten. Haunted biedt niet alleen een andere blik op de rijke Britse geschiedenis, het schetst een apart en onlosmakelijk aspect van de Britse cultuur. Meer Britten geloven namelijk in spoken dan in God.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Harry de Paepe, Erik de keersmaecker
  • UitgeverijErtsberg B.V.
  • ImprintErtsberg

Reviews

Haunted (Paperback)
Schrijf als eerste een review!