Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491389399_front_cover
1 / 1

Ontmaskering (Paperback)

Harry van den Bouwhuijsen | Nederlands | 160 pagina's
19,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een gitzwarte, surrealistische komedie over afrekening, die vroeg of laat gehakt maakt van de meeste illusies die een mens over zichzelf opbouwt. Het opmerkelijkste aan deze in razende vaart geschreven ‘rovelle’ is dan toch dat er nog zo vreselijk veel te lachen overblijft.

Arthur Godschalk, 65, docent filosofiegeschiedenis aan de Universiteit Gent, heeft nogal wat te stellen met het wokisme dat ook op het instituut waar hij werkt rondwaart. Onder zijn studenten maakt hij zich niet geliefd met zijn opvatting dat hun identiteitsdenken hen ontmaskert als verwende kinderen van de consumptiemaatschappij.

Na een hulpkreet van Frank en spoedt Arthur zich naar Rotterdam. Het Dark Web doet Frank vrezen voor de ‘heksenkring’, een kongsi van verbitterde ex-minnaressen die hij ooit als notoire schuinsmarcheerder en cynische libertijn heeft afgedankt. Een angst die al snel verre van ongegrond blijkt.

Harry van den Bouwhuijzen is historicus, filosoof, antropoloog en schrijver te Rotterdam. Eerder verschenen van hem de roman Terug naar de IJstijd en de verhalenbundel Verdi Prati.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Harry van den Bouwhuijsen
  • UitgeverijEf & Ef Media

Reviews

Ontmaskering (Paperback)
Schrijf als eerste een review!