Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461532879_front_cover
1 / 2

Winterkwartet (Paperback)

Hein-Anton van der Heijden | Nederlands
€ 18,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Een ander leven voor jezelf; hoe zou dat eruitzien? Als student is Michel Moorland er al van doordrongen dat een schrijver met andere ogen naar de werkelijkheid kijkt dan een sociale wetenschapper, en dat voor een astroloog of een avonturier weer andere dingen ertoe doen. De mysterieuze Christiane daagt hem uit om te kiezen, maar verdwijnt vervolgens voor meer dan een kwart eeuw uit zijn leven. Op een reis door de winter terug naar Christiane ontdekt Michel, die schrijver is geworden, dat de keuzes die we maken nooit vrijblijvend zijn.
Dat ze beslissende gevolgen hebben voor de manier waarop we leven, werken en liefhebben. Maar Winterkwartet is meer dan een ideeënroman. Het is ook het verslag van een melancholieke zoektocht naar welke levens Michel ook had kunnen kiezen uit het kwartet van mogelijkheden uit zijn studententijd: het leven van een wetenschapper, een avonturier, een astroloog... Een zoektocht die ons brengt van Amsterdam naar Los Angeles, en van Parijs naar Tokio. Om tenslotte met Oud-en-Nieuw te eindigen in Zwitserland, waar Michel een onthutsende ontdekking doet.
Hein-Anton van der Heijden publiceerde korte verhalen in De Gids en De Tweede Ronde. In 2010 maakte hij zijn romandebuut met het fijnzinnige
De zomer van Godard.
Behalve schrijver van fictie is hij ook politicoloog aan de Universiteit van Amsterdam.

www.heinantonvanderheijden.nl

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hein-Anton van der Heijden
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Winterkwartet (Paperback)
Schrijf als eerste een review!