Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ondernemers vs managers (Paperback)

Hendrik Stiksma, Erwin Frunt | Nederlands | 208 pagina's
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ondernemers zijn snelle jongens die alleen maar om geld geven.

Managers houden van spreadsheets en risico’s vermijden.

Toch?

In Ondernemers vs managers gaan ondernemer Erwin en manager Hendrik de strijd en het gesprek aan. Over de bekende clichés, verschillen en overeenkomsten tussen managers en ondernemers. Wie wint? Maar ook: wat kunnen ze van elkaar leren en waar vullen ze elkaar aan?

Ondernemers vs managers biedt:

• Talloze interviews met bekende en minder bekende ondernemers én managers. Werkzaam bij grote en kleine bedrijven, jonge pioniers en ervaren rotten. Zoals Jacco Vonhof (MKB-Nederland), Ineke Kooistra (The Works), Hans Kazàn (entertainer), Marco Aarnink (Print.com), Laurens Simonse (Team Rockstars IT en Ton Hillen (Heijmans).

• De laatste inzichten over ondernemers en managers uit de (arbeids)psychologie en academisch onderzoek

• Het definitieve antwoord op de vraag of je zelf meer ondernemer of manager bent (en of het dus tijd is eindelijk het roer om te gooien) – inclusief unieke test!

Volg Erwin en Hendrik in hun scherpe discussies en onderzoek. Lees de persoonlijke interviews met zowel managers als ondernemers en lees wat beiden van elkaar kunnen leren en wie uiteindelijk als winnaar uit de strijd komt.

Hendrik Stiksma, de manager, bekleedde diverse managementrollen in de wereld van food en werkkleding/persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zowel in het MKB als bij multinationals.

Erwin Frunt, de ondernemer, probeert lokaal impact te maken op creatief en maatschappelijk vlak. Is mede eigenaar van BigBird Creative studio, een grafisch bureau dat bedrijven helpt met hun marketing en communicatie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hendrik Stiksma, Erwin Frunt
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintS2 Uitgevers

Reviews

Ondernemers vs managers (Paperback)
Schrijf als eerste een review!