Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463386197_front_cover
1 / 2

Guswentha (Paperback)

de verborgen boodschap

Henriëtte Hemmink | Nederlands | 444 pagina's
Kies je product:
22,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘Ooit zien we elkaar terug.’ Hij haalde een amulet uit zijn zak waarop het symbool van de Guswentha te zien was. Hij legde het op een harde ondergrond, pakte een vuistgrote steen en brak het in tweeën door er krachtig op te slaan.

Met plechtige gebaren overhandigde hij mij de helft van het amulet, de andere helft zou hij bewaren. ‘Als de tijd daar is, brengen we de twee delen van het amulet bij elkaar.’

‘Afgesproken,’ giechelde ik nerveus.

Dit verhaal vertelt niet alleen over de spannende speurtocht van de Nederlandse journaliste Joanna en reïncarnatietherapeut Anthony naar de verloren Guswentha (kralenketting). Het beschrijft ook een zinderende liefdesrelatie, die heden en verleden omspant. Daarbij wordt tevens op indrukwekkende wijze het tragische lot van de indianen van Noord-Amerika geschetst. Maar voor alle deelnemers aan de zoektocht naar het geheim van de Guswentha blijkt het eigenlijk een zoektocht naar de diepste waarden in zichzelf te zijn. Een pijnlijke, maar ook bevrijdende ervaring.

De Guswentha is de kralenketting waarmee veel Noordoost-Amerikaanse indianenvolken in 1613 hun vriendschap- en handelsverbond met Nederland vastlegden. Dit voor de indianen magische object is verdwenen en nooit meer teruggevonden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Henriëtte Hemmink
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Guswentha (Paperback)
Schrijf als eerste een review!