Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het Rad des Tijds 8 - Het pad der dolken (Hardback)

In dit achtste deel van Robert Jordans Het Rad des Tijds-cyclus komt Rhand voor een moeilijke beslissing te staan, en vechten de Aes Sedai in een gevaarlijke veldslag.

Robert Jordan | Nederlands | 606 pagina's
Kies je product:
36,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het Pad der Dolken is het achtste boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds. Een epos van maar liefst 15 boeken waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Prime Video baseerde er de tv-serie The Wheel of Time op.

Nu de stad Ebo Dar is ingenomen door de Seanchaanse invallers trekken Nynaeve, Elayne en Aviendha naar Caemlin, waar Elayne een troon wacht.

In Illian zweert Rhand dat hij de Seanchanen zal verdrijven, zoals hij al eerder heeft gedaan. Maar tekenen van waanzin onder zijn volgelingen dwingen hem tot een verstrekkend, misschien wel noodlottig, besluit. Intussen zet Perijn zijn leven op het spel om zijn geliefde Faile te redden, en de opstandige Aes Sedai, aangevoerd door de jeugdige Egwene Alveren, worden geconfronteerd met een leger dat hun de pas afsnijdt.

‘Het Rad des Tijds begint zienderogen de definitieve Amerikaanse fantasysaga te worden. Het is een verhaal dat zelden is geëvenaard, en nog minder vaak overtroffen.’ Chicago Sun-Times

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert Jordan
  • Vertaler(s)Johan-Martijn Flaton
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh

Reviews

Het pad der dolken (Hardback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Het Rad des Tijds