Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark (Hardback)

Thomas van Grinsven, Rutger Vink | Nederlands | 176 pagina's
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het Pretpark is het superspannende derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco. Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing…

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Pretpark is het derde deel in de serie.

Nederlandse Kinderjury

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco hebben twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband en De Tijdmachine. De Magische Halsband won de Kinderjuryprijs in 2022, De Tijdmachine won in 2023. De Kinderjuryprijs is een prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald en is de belangrijkste publieksprijs.

Gouden Boeken

De Magische Halsband, De Tijdmachine en Het Pretpark zijn door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Ook is Het Pretpark het bestverkochte kinderboek van 2023!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thomas van Grinsven, Rutger Vink
  • UitgeverijBilly Bones
  • ImprintBILLY BONES

Reviews

Het Pretpark (Hardback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco