Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Tokyo tapes nr 6-4 (E-book)

Hideo Yokoyama | Nederlands | 537 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Shoko, de zevenjarige dochter van de eigenaars van een augurkbedrijf, is in 1989 ontvoerd en na een mislukte losgeldoverhandiging dood gevonden. De zaak houdt heel Japan bezig.

Na veertien jaar is deze misdaad nog steeds niet opgelost. Mikami, de rechercheur die op de zaak zat, moet de ouders van Shoko een bezoek brengen. Hij valt weer midden in het mysterie van de zaak. Wanneer hij het dossier nog eens goed bekijkt, valt zijn oog op een afwijking die tot dan toe nog niet gespot is. Een intrigerend en complex drama volgt, dat de corruptie van politie, media en overheid genadeloos blootlegt.

Tokyo tapes nr. 6-4 is een literaire thriller van bijzondere kwaliteit over het donkere hart van Japan. Laat je onderdompelen in de bevreemdende maatschappij met zijn conventies en rituelen.

'Net als Murakami's schrijfstijl heeft die van Yokoyama een wereldvreemde, dromerige kwaliteit die enorm verslavend is.' - Sunday Express

'Een eigenzinnig en rijk verhaal, waaruit blijkt dat thrillers het gewicht en gezag van serieuze literatuur kunnen hebben.' - The Independent

'Gestaag bouwt de dreiging zich op, tot het verslavend wordt.' - The Times

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hideo Yokoyama
  • Vertaler(s)Robert Neugarten
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Tokyo tapes nr 6-4 (E-book)
Schrijf als eerste een review!