Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

High Impact Teaming (Paperback)

bewust, effectief, efficiënt samenwerken

Een must-read voor teamleiders en teamcoaches

Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, Anne Boon | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Met de STEP-methode uit dit boek en de bereidheid om de dingen fundamenteel anders te zien, lukt het jou en je team ook om een High Impact Team te worden. Dit boek is een spiegel die je confronteert met je ideeën over samenwerken. Het helpt je om scherp te krijgen hoe je het beste uit jezelf, je team en elk van de afzonderlijke teamleden kan halen.

Vijftien jaar relevante werkervaring en wetenschappelijk onderzoek samengevat in een eenvoudig model voor High Impact Teaming. Een must-read voor teamleiders en teamcoaches, maar ook voor elk teamlid dat op basis van de STEP-methodiek zelf met zijn of haar team aan de slag wil gaan.

Decuyper, Raes en Boon doen uit de doeken hoe je bewust, effectief en efficiënt kunt samenwerken. Teamwerk is vaak rommelig, ondoorzichtig en onvoorspelbaar. Dé kant-en-klare formule voor effectief samenwerken bestaat niet. Toch zijn er teams die keer op keer succesvol zijn in wat ze doen en duurzame resultaten boeken: High Impact Teams. Ze slagen erin hun eigen formule voor succes te schrijven en die continu bij te stellen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, Anne Boon
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

High Impact Teaming (Paperback)
Schrijf als eerste een review!