Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Basiskennis Calculatie met resultaat (Paperback)

H.M.M. Krom | Nederlands
40,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In de economische vakken moeten veelvuldig berekeningen worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het berekenen van interest (rente) en afschrijvingen. Andere calculaties die vaak voorkomen, zijn het berekenen van de kostprijs, de bruto- en/of nettowinstopslag en de verkoopprijs (zowel inclusief als exclusief omzetbelasting). Al deze calculaties komen in dit studieboek uitgebreid aan de orde.

Bij het schrijven van dit boek is het examenprogramma van het examen Basiskennis Calculatie als uitgangspunt genomen. Maar dit boek is ook uitstekend te gebruiken bij alle andere opleidingen waarin de basisbeginselen van het calculeren centraal staan.

Bij dit theorieboek hoort een opgavenboek waarin voor elk hoofdstuk een aantal toetsvragen is opgenomen. De bijbehorende digitale leeromgeving bevat o.a. een leerpad, en per hoofdstuk extra oefenopgaven, uitwerkingen, begrippentrainers en formuletrainers.

Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullend op deze studiemethode een online examentraining te volgen op www.examentrainingen-associatie.nl. Daar zijn ook oefenexamens te vinden, waarmee zij zich optimaal kunnen voorbereiden op het online examen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)H.M.M. Krom
  • UitgeverijConvoy Uitgevers BV
  • ImprintConvoy Uitgevers BV

Reviews

Basiskennis Calculatie met resultaat (Paperback)
Schrijf als eerste een review!