Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Basiskennis Calculatie met resultaat (Paperback)

H.M.M. Krom | Nederlands
31,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode Basiskennis Calculatie met resultaat. Deze studiemethode behandelt stap voor stap de basis van het calculeren.

Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de student optimaal voor op het examen Basiskennis Calculatie. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal praktische opgaven die naadloos aansluiten op de theorie, en die door de student kunnen worden gebruikt om zich de leerstof eigen te maken.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.lerenmetconvoy.nl. In de digitale leeromgeving is een uitgebreid leerpad opgenomen waarmee u stapsgewijs door de leerstof geleid wordt. Naast het leerpad bevat de digitale leeromgeving begrippentrainers, formuletrainers, extra opgaven en alle uitwerkingen van de opgaven.

Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullend op deze studiemethode een online examentraining te volgen op www.examentrainingen-associatie.nl. Daar zijn ook oefenexamens te vinden, waarmee zij zich optimaal kunnen voorbereiden op het online examen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)H.M.M. Krom
  • UitgeverijConvoy Uitgevers BV
  • ImprintConvoy Uitgevers BV

Reviews

Basiskennis Calculatie met resultaat (Paperback)
Schrijf als eerste een review!