Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

PDB Bedrijfsadministratie met resultaat (Paperback)

H.M.M. Krom | Nederlands
44,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit theorieboek vormt samen met het bijbehorende opgavenboek en de digitale leeromgeving de studiemethode PDB Bedrijfsadministratie met resultaat. In het vak Bedrijfsadministratie staat de financiële administratie van een handels- of dienstverlenende onderneming centraal. Inkopen, verkopen, de ontvangst van ingekochte goederen, de verzending van verkochte goederen, het uitbetalen van de lonen – het zijn stuk voor stuk transacties die in de boekhouding moeten worden vastgelegd. Bij dit alles is het van cruciaal belang dat alle kosten en opbrengsten aan de juiste periode worden toegerekend. Want alleen dan zult u in staat zijn om aan het einde van elke periode de juiste financiële overzichten op te stellen. Al deze zaken komen in dit studieboek uitvoerig aan de orde, in zeer eenvoudig taalgebruik, en geïllustreerd met een groot aantal voorbeelden. Aan het einde van het boek bent u in staat om zelfstandig de bedrijfsadministratie van een handels- of dienstverlenende onderneming te voeren.

In het bijbehorende opgavenboek staan diverse opgaven per hoofdstuk. Bij het opgavenboek behoort ook een digitale leeromgeving op www.lerenmetconvoy.nl.

Studenten kunnen hier diverse oefenopgaven maken, begrippen trainen en extra opgaven maken. Ook bevat de digitale leeromgeving de uitwerkingen van de opgaven uit het opgavenboek. Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullend

op deze studiemethode een online examentraining te volgen op www.examentrainingen-associatie.nl. Daar zijn ook oefenexamens te vinden, waarmee zij zich optimaal kunnen voorbereiden op het online examen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)H.M.M. Krom
  • UitgeverijConvoy Uitgevers BV
  • ImprintConvoy Uitgevers BV

Reviews

PDB Bedrijfsadministratie met resultaat (Paperback)
Schrijf als eerste een review!