Het logboek van de ontdekkingsreiziger (Hardcover)

Huw Lewis-Jones , Kari Herbert
€ 34,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Het logboek van de ontdekkingsreiziger

'Een schitterend boek.' – Redmond O'Hanlon over Het logboek van de ontdekkingsreiziger

Het logboek van de ontdekkingsreiziger is een prachtig vormgegeven boek, volledig in kleur, over de zeventig grootste ontdekkingsreizigers aller tijden. Het beschrijft de reizen van Roald Amundsen, James Cook, Charles Darwin, Thor Heyerdahl, David Livingstone en Robert Falcon Scott, maar ook van de Nederlanders Jan Brandes, Abel Tasman en Alexandrine Tinne. Ze trotseerden woeste landschappen, oceanen en ijsvlaktes. Aan de hand van hun notities en schetsen word je meegenomen in de wereld van de ontdekkingsreizigers.Het voorwoord voor Het logboek van de ontdekkingsreiziger is geschreven door Redmond O'Hanlon.

Huw Lewis-Jones (1980) is historicus en filosoof. Hij is presentator bij de BBC en schrijft met name over de Noord- en Zuidpool. Zijn partner Kari Herbert (1970) is fotograaf, documentairemaker, reisverslaggever en uitgever van het tijdschrift Polarworld. Haar vader was ontdekkingsreiziger.

Auteur Huw Lewis-Jones Auteur Kari Herbert
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Huw Lewis-Jones, Kari Herbert
Pagina's 320
Druk 1
Imprint Omniboek
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789401908504
Verschijningsdatum 21 jun. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen