Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789044966398_front_cover
1 / 1

James Bond 007 - From Russia with love (E-book)

Ian Fleming | Nederlands
€ 4,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

'Mr. Fleming is een klasse apart.' - Daily Mail

SMERSH, de Russische spionagedienst, bereidt een terreurdaad voor tegen de Britse geheime dienst. Het doelwit is niemand minder dan hun topagent James Bond. De opdracht wordt gegeven aan de zeer verleidelijke agente Tatiana Romanowa. Aan haar de taak om geheim agent 007 naar Istanbul te lokken, hem te verleiden en vervolgens om het leven te brengen.

Maar de zaken lopen niet zoals gepland. Want het is niet Bond, maar de Russische agente die valt voor de charmes van haar tegenstander. Hoewel de rollen daarmee zijn omgedraaid, is het gevaar voor Bond alleen maar groter geworden...

Ian Fleming werd geboren op 28 mei 1908 in Londen. Hij bezocht Eton College en na een korte periode op de beroemde Royal Military Academy van Sandhurst trad hij in dienst van het persbureau Reuters. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte Fleming voor de marine-inlichtingendienst, waar hij van dichtbij kennismaakte met de spionagewereld die hij in zijn James Bond-boeken zou vereeuwigen. In 1953 verscheen het eerste boek, Casino Royale, in 1957 was From Russia With Love het vijfde boek in de reeks. Ian Fleming overleed in 1964.

.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ian Fleming
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintA.W. Bruna Uitgevers

Reviews

From Russia with love (E-book)
Schrijf als eerste een review!