Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789044966480_front_cover
1 / 1

James Bond 007 - The man with the golden gun (E-book)

Ian Fleming | Nederlands
€ 4,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Ian Fleming

James Bond 007

The Man With the Golden Gun

In een kantoor, ergens op een uiterst geheime plaats in Londen, wordt een moord beraamd. Het gedoodverfde slachtoffer is M, de beoogde moordenaar is... James Bond

Het is een bizarre thuiskomst voor Bond, de gehersenspoelde spion van de Britse geheime dienst. Er is al een jaar lang niets meer van hem vernomen en iedereen dacht dat hij dood was. Om zijn reputatie te herstellen en opnieuw het vertrouwen van zijn superieuren te winnen, reist 007 af naar Jamaica. Hier bindt hij de strijd aan met een van de gevaarlijkste huurmoordenaars ter wereld: Paco 'Pistolen' Scaramanga, de man met de gouden revolver.

Ian Fleming werd geboren op 28 mei 1908 in Londen. Hij bezocht Eton College en na een korte periode op de beroemde Royal Military Academy van Sandhurst trad hij in dienst van het persbureau Reuters. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte Fleming voor de marine-inlichtingendienst, waar hij van dichtbij kennismaakte met de spionagewereld die hij in zijn James Bond-boeken zou vereeuwigen. The Man With the Golden Gun, het dertiende boek in de reeks, verscheen in 1964, het jaar waarin Ian Fleming overleed.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ian Fleming
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintA.W. Bruna Uitgevers

Reviews

The man with the golden gun (E-book)
Schrijf als eerste een review!