Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Bewustwording van Social Media (Paperback)

Ielson Jones | Nederlands | 48 pagina's
14,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Heb je je ooit afgevraagd waarom je online alleen lijkt te horen wat je wilt horen? Of hoe sociale media je mentale gezondheid en relaties kunnen beïnvloeden? Maak je klaar voor een reis die de lagen van het digitale domein afpelt en de mysteries blootlegt die jouw online ervaring vormgeven.

Verken de echochambers, waar overtuigingen weerkaatsen en meningen botsen. Durf de pestkoppen onder de schermen onder ogen te zien en leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen hun digitale schaduwen. Ontdek de onverwachte manieren waarop sociale media jouw leven beïnvloedt, van persoonlijke connecties tot de wereldwijde economie.

Duik in de uitdagingen en overwinningen van "Ouderschap in het Digitale Tijdperk." Doe inzichten op over het stellen van gezonde grenzen en het onderwijzen van digitale geletterdheid aan de volgende generatie.

Met elke omgeslagen pagina nodigt "Bewustwording van Social Media!" je dieper uit in een wereld waarvan je dacht dat je die kende. Terwijl je dit ingewikkelde web navigeert, zul je tevoorschijn komen als een meer bewuste en bekrachtigde digitale burger. Maak je klaar om de mysteries van het digitale tijdperk te onthullen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ielson Jones
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnbestseller.nl

Reviews

Bewustwording van Social Media (Paperback)
Schrijf als eerste een review!