Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789048507832_front_cover
1 / 1

UvA proefschriften - Topics in Market Microstructure (E-book)

I.I. Zovko | Engels
Kies je product:
€ 29,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Onderzoek naar interactie tussen investeerders, hun marktstrategieën en de hieruit voortvloeiende eigenschappen van transactieprijzen

'Topics in Market Microstructure' is een verkenning van de recente ontwikkelingen op het gebied van 'market microstructures', de studie naar de processen via welke investeerders hun voorspellingen doen en naar aanleiding waarvan zij hun marktprijzen en -strategieën bepalen. Recente vooruitgangen zijn gemaakt door het prolifereren van computers in het handelsproces en de beschikbaarheid van financiële data van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn onderzoekers aangetrokken uit verschillende disciplines (onder andere, financiën, natuurkunde en ICT) om zo een interdisciplinair onderzoeksarena te creëren met als doel een zeer ingewikkeld systeem van een grote hoeveelheid interacterende intelligent agents inzichtelijk te maken.
Dit boek bevat vier artikelen waarin de auteurs onderzoek doen naar de interacties tussen investeerders en hun strategieeën en de hieruit voortvloeiende eigenschappen van transactieprijzen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)I.I. Zovko
  • UitgeverijAmsterdam University Press
  • ImprintVossiuspers

Reviews

Topics in Market Microstructure (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie UvA proefschriften