Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492383969_front_cover
1 / 1

Verhalen met L.E.F. (E-book)

meer rust in je hoofd en in je lijf

Inez van Arkel, Maaike Frankena | Nederlands | 61 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Waar vind je nog rust? Stress, veel afspraken, moeten, moeten, moeten.

Dit boek neemt je mee naar een heel rustig plekje, een plekje in jezelf, jouw verbeelding!

Wil je weten wat er in het magische ei zit? Of kijken hoe de onderwaterwereld eruitziet? Ga het vliegtuig achterna en maak een reis door dit boek.

Het verhaal dat je leest, loopt overdag anders af dan 's avonds. Want overdag ga je weer spelen en werken en 's avonds kan je heerlijk slapen.

OVER DE AUTEURS

Maaike Frankena en Inez van Arkel hebben samen 47 jaar ervaring in het werken met mensen, coachen van kinderen, trainingen geven tijdens en na schooltijd en masseren. Ze weten hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van kinderen om tot rust te komen en de tijd te nemen voor zichzelf.

RECENSIE:

Van hectiek naar rust via L.E.F.: Loslaten (van belemmerende overtuigingen), Ervaringen (die goed gingen terughalen via verbeelding) en Focussen (op positieve gevoelens). In deze sober vormgegeven uitgave staan 19 voorleesverhalen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, die los van elkaar en op elk gewenst moment te gebruiken zijn. Elk verhaal volgt een vast format: titel en spreuk (bv. inzicht - ik ben blij, ik durf heel veel, ik volg mijn hart), verhaal met dubbel einde (overdag: terugschakelen en doorgaan /voor het slapen: terugschakelen en inslapen) en een teken- of kleuropdracht. De verhalen nodigen de lezer/luisteraar uit om in gedachten mee te reizen naar andere oorden (bos, weilanden, water, branding), ontspannen een plek te zoeken en voor jezelf antwoord(en) te geven op vragen die voorbijkomen en een inzicht mee te nemen voor "in je rugzak'. Overzichtelijke, vrij sobere lay-out. Kleurplaten zijn te downloaden via een website (www.lefkracht.nl); bijbehorende kaartenset* is via website te bestellen. Liefdevol gemaakte laagdrempelige uitgave voor thuis en op school; om in tijden van presteren en standaardisering "rust in je hoofd en in je lijf' te vinden en te bewaren! Voor opvoeders met kinderen van ca. 4 t/m 12 jaar.

Hannelore Rubie

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Inez van Arkel, Maaike Frankena
  • UitgeverijExpertboek
  • ImprintExpertboek

Reviews

Verhalen met L.E.F. (E-book)
Schrijf als eerste een review!