Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mag ik even mijn aandacht (Hardback)

Gezond egoïsme in een wereld die continu om aandacht vraagt

Leer jezelf centraal stellen in een prestatiemaatschappij die continu van alles van je vraagt. Gezond egoïsme maakt je leven leuker! In ‘Mag ik even mijn aandacht’ helpt Inger Strietman je op weg.

Inger Strietman | Nederlands | 208 pagina's
Kies je product:
23,99

Tijdelijk niet op voorraad

Reserveer jouw exemplaar bij Boekenwereld en ontvang het boek op 15-8-2024 in huis.

Veilig betalen met:

In deze wereld moeten we veel: we zijn voortdurend bezig met to-dolijstjes afvinken, willen voldoen aan allerlei verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf. Het resultaat? We zijn moe, gestrest of voelen ons niet gelukkig. Dat kan ook anders!

In ‘Mag ik even mijn aandacht’ leer je om jezelf centraal te stellen. Gezond egoïsme betekent dat je om jezelf geeft én om anderen tegelijkertijd. En dat zorgen en kiezen voor jezelf prioriteit heeft in je leven. Niet ten koste van anderen, maar ten gunste van jezelf. Zo creëer je het leven dat écht bij je past.

In een pragmatische, no-nonsense-schrijfstijl legt Inger Strietman uit waarom gezond egoïsme zo belangrijk is en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die wel wat meer aandacht van zichzelf kan gebruiken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Inger Strietman
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Mag ik even mijn aandacht (Hardback)
Schrijf als eerste een review!